Anmäld och… anmäld

Ultravasan 90 den 22 augusti nästa år och årets lysmaskstävling, Österlenmaran, om knappa tre veckor. Anmälningarna haglar visst lika tätt som mina löppass nuförtiden. Formen är usel, hälsenan stel men det ska det bli ändring på. På Österlen ska det dock springas lugnt (tillsammans med frun) och bara halva distansen. Det känns bra. Det känns som en nystart. Det känns som en väg tillbaka och som en port ut mot nya ultrautmaningar i den ljusa framtid som väntar. På med pannlampan och reflexvästen. Jetzt geht’s los.

Annons

2 kommentarer

 1. Har kollat in din blogg och ser att du numera kör läääänge och låååångt. Själv kör jag snart tunnelloppet nästa lördag (1mil). Det får räcka 😀. Ska titta in lite mer frekvent framöver. Behöver lite virtuella löparupplevelser så här i novembermörkret. Mycket trevligt att läsa om dina upplevelser, tack ! 😊

  1. Peter ”slimslender”!? Vad kul att höra ifrån dig! Och vad kul att du hittat hit.

   Det blir ju lite väl sporadiskt med bloggandet på just den här portalen då jag även skriver om passen på jogg och en och annan bild publiceras på instagram/facebook. Men, vlljan att skriva finns där och det dröjer nog inte länge förrän fler tankar, idéer och eskapader beskrivs i text och bild här…

   Lycka till på tunnelloppet på lördag och med träningen i övrigt! Jag har förresten börjat varva löpningen med lite funktionell styrketräning. Just nu känns det fantastiskt inspirerande och stärkande.

   På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s